STRATUS LYNX GDPR ACADEMY vás zve na webinář ZDARMA na téma:

Úvod do problematiky GDPR

Registrací na webinář souhlasíte s obchodními podmínkami.
Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí. Prosím seznamte s našimi zásadami zpracování osobních údajů přes tento proklik.

WEBINÁŘ SE KONÁ:

27. 10. 2021 v 20:00

„Neřešit“ GDPR je jako řídit auto bez řidičáku!

Tak trošku sebevražda pro vaši peněženku.

Při neřešení GDPR to ale nemusí být sebevražda jen pro vaši peněženku, ale i pro vaši firmu a byznys!

Proč je to sebevražda pro vaši peněženku?
Protože nám hrozí pokuty!

Ty nechceme! Ani za řízení auta, ani za porušování GDPR!

Kdo by mohl klidně usínat s myšlenkou, že hrozí pokuta až 20 000 000 EUR ?
(nebo jde-li o podnik, 4 % z obratu, podle toho, která hodnota je vyšší)

Opravdu byste řídili i za takovou cenu bez řidičáku?

Co se na webináři dozvíte a jak vám pomůžeme získat jistotu v řízení GDPR:

  • co přineslo nového Nařízení EU 2016/679
    ze dne 27.dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů,
  • proč máme účinný od 24. 4. 2019 Zákon o zpracování osobních údajů č. 110/2019 Sb.,
  • základní terminologii GDPR
    (osobní údaj vs. osobní údaj zvláštní kategorie, subjekt údajů, správce, pověřená osoba, zpracovatel, třetí strana, právní titul, informační povinnost),
  • 5 principů, které můžete ihned aplikovat do vaší společnosti,
  • praktické příklady jak být v souladu s GDPR a neplatit pokuty.

Webinářem vás provede:

Mgr. Tomáš Nezmeškal

Zakladatel a jednatel konzultantské a poradenské společnosti STRATUS LYNX s.r.o.

Problematikou GDPR se zabývá od roku 2017.

Má za sebou desítky úspěšných realizací od nejmenších firem po korporáty.

Je certifikovaný kouč agentury CZECHINVEST a člen NÁRODNÍHO REGISTRU PORADCŮ Hospodářské komory ČR č. SME00983.

Pravidelně lektoruje témata z oblasti psychologie, strategického řízení a GDPR.

Zadejte svůj e-mail a zajistěte si místo na webináři.

Na našem webináři se nudit nebudete, najde se v něm opravdu každý, kdo se pohybuje v soukromé sféře jako:

OSVČ A DROBNÍ PODNIKATELÉ

CEO a MAJITELÉ FIREM

ZAMĚSTNANCI

Personalisté, účetní, obchodníci, technici, a ostatní, kteří zpracovávají osobní údaje.