„Neřešit“ GDPR je jako řídit auto bez řidičáku.

 

Řídili byste bez řidičáku?

Pokud ne, tak věřte, že i s GDPR je to stejné.

 

V čem? 

V tom, že v podstatě každá naše podnikatelská činnost, počínaje kontaktem se zákazníky, přes spolupráci s obchodními partnery, až po nakládáním s údaji našich zaměstnanců vyžaduje soulad s GDPR?

A jak ho dosáhnout?

Naučíme Vás to.

Postupnými kroky a srozumitelným jazykem.

Náš první praktický webináři s názvem
Úvod do problematiky GDPR
vám pomůže pochopit:

  • co přineslo nového Nařízení EU 2016/679
    ze dne 27.dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů,
  • proč máme účinný od 24. 4. 2019 Zákon o zpracování osobních údajů č. 110/2019 Sb.,
  • základní terminologii GDPR
    (osobní údaj vs. osobní údaj zvláštní kategorie, subjekt údajů, správce, pověřená osoba, zpracovatel, třetí strana, právní titul, informační povinnost),
  • 5 principů, které můžete ihned aplikovat do vaší společnosti,
  • praktické příklady jak být v souladu s GDPR a neplatit pokuty.

Záznam webináře Úvod do problematiky GDPR

jsme pro vás připravili ve SPECIÁLNÍ akci s doživotním přístupem!

Na našem webináři se nudit nebudete, své ve webináři získá opravdu každý, kdo se pohybuje v soukromé sféře jako:

OSVČ A DROBNÍ PODNIKATELÉ

CEO a MAJITELÉ FIREM

ZAMĚSTNANCI

Personalisté, účetní, obchodníci, technici, a ostatní, kteří zpracovávají osobní údaje.

A co pokuty? 

Ty nechceme!
Ani za řízení auta, ani za porušování GDPR!

Kdo by mohl klidně usínat s myšlenkou, že hrozí pokuta až 20 000 000 EUR ?

(nebo jde-li o podnik, 4 % z obratu, podle toho, která hodnota je vyšší)

Opravdu byste řídili i za takovou cenu bez řidičáku?

Záznam webináře je tu pro vás, stačí jen kliknout na tlačítko níže a do pár minut je záznam webináře Úvod do problematiky GDPR váš.

Běžná cena

 záznamu webináře Úvod do problematiky GDPR je:

1 380,- korun.

Vaše speciální cena

 záznamu webináře za jedinečných:

690,- korun.

Webinář

pro vás připravila
konzultantská a poradenská společnost STRATUS LYNX s.r.o.

Jednatel společnost, Tomáš Nezmeškal, se zabývá firemním poradenstvím především v oboru dotačních titulů a legislativních procesů spojených s podnikáním již od roku 1995.

Problematikou GDPR se zabýváme od roku 2017, máme za sebou desítky úspěšných realizací od nejmenších firem po korporáty.

Orientujeme se na celou Českou republiku a mluvíme jednoduchým jazykem, kterému porozumí každý.

Mgr. Tomáš Nezmeškal

Strategický poradce, specialista na problematiku dotací a GDPR,
psychologické poradenství

Mgr. Romana Fornusková

HR konzultant,
dotační a GDPR poradce

Reference